Benefiet Webinar voor Oekraïne georganiseerd

Wat een succes! Als Buvoo zijn we dankbaar dat we voor de ‘Coalitie Samenwerkende Psychologen Nederland’ op 15 maart jl. het benefiet Webinar voor Oekraïne hebben mogen organiseren.

 

Ongelofelijk mooi om te zien dat een spontaan idee om mensen in nood te gaan helpen, binnen 8 dagen uitgroeit tot zoiets massaals. In dit webinar werden adviezen en richtlijnen gegeven over effectieve eerste (psychologische) hulp aan mensen in of gevlucht uit een oorlogssituatie.

 

De deelnemers konden zich via het online-inschrijfformulier inschrijven en maar ook direct doneren. En dat hebben we geweten! Met ruim 2200 deelnemers uit de psychologische gezondheidszorg en meer dan €60.000,- (!!!) aan donaties, kijken we terug op een zeer geslaagd zorghulp-evenement. Het opgehaalde bedrag wordt zo spoedig mogelijk overgemaakt op Giro 555.

 

Met dank aan Marloes Eidhof en Joanne Mouthaan van de NtVP voor de perfecte samenwerking, de Vereniging EMDR Nederland maar ook Easydus – Event Software – voor haar donatie/bijdrage. Met de software van Easydus ondersteunt Buvoo al vele trainers en beroepsverenigingen.

 

Wat een voorrecht om voor zulke verenigingen te mogen werken.