Online symposium

“Klimmendaal – “Fasotti’s Fingerprint”

 

Vrijdag 18 februari jl. hebben we voor Klimmendaal Revalidatiespecialisten het jaarlijkse Fasotti’s Fingerprint Symposium mogen verzorgen. Met de titel: “Testbeeld: ontwikkelingen in de neuropsychologische diagnostiek” is dit online symposium voor de vele deelnemers wederom een mooie, inspirerende middag geworden.

 

Met 4 zeer interessante sprekers en mooie praktijkvoorbeelden laat Klimmendaal zien dat bij de behandeling van mensen met motorische en/of cognitieve beperkingen kennisdeling essentieel is en blijft.

 

Met dank aan Manon Breuls, Jantine Biemond, Carly Betting en Dirk Bertens van Klimmendaal voor het vertrouwen en de prettige samenwerking en A/V-Brothers voor de perfecte verzorging van beeld & geluid.

 

Wat nu ook weer goed duidelijk wordt, is dat investeren in tijd en middelen het beste resultaat oplevert. Goede content en presentatie is essentieel voor een interessant en levendig symposium, maar daarnaast is het van belang dat het streamingsplatform stabiel is, de technische materialen op orde zijn en dat alleen goed/technisch personeel de mogelijkheden volledig weet te benutten

 

Een andere succesfactor is de voor- en achterkant van zo’n project. Met ons event-systeem maken we online inschrijvingsformulieren. Hierdoor ontvangen de deelnemers bevestigingen, kan men betalen via een betaal-link in de mail en ontvangt men betalingsbevestigingen. Ook achteraf ontvangen de deelnemers automatisch certificaten, online evaluaties en indien nodig voor de accreditatie: online-toetsvragen.

 

Al met al een hele organisatie, maar zoals men al enthousiast bij Klimmendaal riep:
“Op naar Fasotti 2023 !”.

 

Hopelijk kan de komende editie voor de deelnemers eindelijk weer fysiek of dan toch zeker hybride gehouden worden.

 

Benieuwd wat Buvoo | eventzonderzorgen.nl voor uw organisatie kan betekenen? Kijk dan ook eens op www.eventzonderzorgen.nl.