10jaarBuvoo_balk

Buvoo: professionele ondersteuning

Buvoo volgens onze klanten: Dit is wie we zijn….

Herman Veerbeek

“Als docent vind ik het belangrijk om mij volledig op de inhoud van workshops toe te kunnen leggen, zonder mij te hoeven bekommeren om zaalreservering, werving, betalingen, accreditatie, uitreiken certificaten, enz. Juist dat is wat Buvoo voor me doet, op een heel consensieuze, betrouwbare en prettige wijze. ”

Herman VeerbeekEMDR Supervisor i.o.
Prof. dr. Ad de Jongh

“Ik ben echt onder de indruk van de manier waarop Buvoo de zaken van ons als klant behartigt. Altijd is alles snel en tot in de puntjes geregeld. Je hoeft je nergens druk over te maken, want je weet: alles is in goede handen. ”

Prof. dr. Ad de Jongh
Hellen Hornsveld

“Buvoo verzorgt al jarenlang het secretariaat van de Vereniging EMDR Nederland. Dit doet zij op uitstekende en betrouwbare wijze. Het is voor een vereniging die draait op vrijwilligers zeer prettig om belangrijke taken met een gerust hart uit handen te kunnen geven. Buvoo verzorgt voor ons (onder andere) het notuleren van vergaderingen, het organiseren van netwerkavonden, workshops en landelijke congressen, de ledenadministratie, de financiële administratie en de elektronische nieuwsbrief. ”

Hellen Hornsveldsecretaris Vereniging EMDR NederlandWebsite EMDR
World Forum Den Haag

Binnekort hier de testimonial van het World Forum. Zij hebben met Buvoo samengewerkt t.b.v. een Europees Congres van Psychologen.logo WF

World Forum Den Haag
GGZ Oost-Brabant

Buvoo heeft voor de organisatie GGZ Oost Brabant tot volle tevredenheid een incompany-workshop verzorgd. Dit was een 1-daagse workshop/training, maar we verzorgen ook meerdaagse trainingen: Incompany of op nader af te spreken locaties door heel Nederland.

GGZ Oost-BrabantWebsite GGZ Oost-Brabant
Marjan Sepers Psychologie

Voor de Praktijk van Marjan Sepers verzorgt Buvoo de financiële administratie, alsmede algemene administratie en secretariële zaken.

Marjan Sepers Psychologie
Ministerie van Defensie

Voor het Ministerie van Defensie heeft Buvoo een incompany-workshop georganiseerd in het kader van Trauma-psychologie.

Ministerie van Defensie