Team Buvoo

Desiree van Balen - vd Sterren

Desiree van Balen - vd Sterren

Eigenaar Buvoo (Bureau voor Organisatie Ondersteuning)

Desiree heeft ruim 30 jaar ervaring in Management Ondersteuning. Haar ervaring omvat oa: Medewerkster PR & Marketing, Directie Assistente, Front-&Backoffice Medewerkster en Project Medewerkster.

Alex van Balen

Alex van Balen

Eigenaar Buvoo / Buvoo Advies

Alex heeft aan de Hogeschool Tilburg Logistiek Management gestudeerd en is Technisch Bedrijfskundige. Met Buvoo Advies brengt hij als Organisatie Adviseur structuur, optimaliseert hij processen en huren organisaties Alex in voor projectmanagement. Ook Management Coaching behoort tot zijn werkgebied.

Yvonne Vermeulen - Bannenberg

Yvonne Vermeulen - Bannenberg

Secretarieel - administratief medewerkster

Yvonne heeft een secretariële opleiding en HBO pedagogiek gevolgd. Zij heeft ruime ervaring opgedaan binnen de (niet-)commerciële sector als medewerker verkoopadministratie, management assistent, afdelingssecretaresse en HRM medewerker.

Nicole Schutte - Wagemakers

Nicole Schutte - Wagemakers

Secretarieel - administratief medewerkster

Nicole heeft HBO aan het Moller Instituut in Tilburg gevolgd. Zij heeft bij een organisatie in verzekeringen als administratief medewerkster gewerkt en bij een reisorganisatie als back-office medewerkster.

Mirjam Kursten

Mirjam Kursten

Medewerkster Opleidingen

Mirjam heeft de MEAO in Eindhoven gevolgd en vervolgens 25 jaar bij een financiële instelling gewerkt. Eerst als assistent adviseur Private Banking en daarna als commercieel ondersteuner Private Banking.

Mariska Vlassak

Mariska Vlassak

Allround Secretarieel Medewerkster

Na de MEAO bedrijfsadministratie heeft Mariska HEAO Management Economie en Recht gestudeerd. Ze heeft veel ervaring als managementassistente en helpdeskmedewerkster.

Annemarie Baudoin

Annemarie Baudoin

Bestuursondersteuning, Events & Sales

Annemarie is afgestudeerd op de Nationale Hogeschool voor Toerisme in Breda, met richting: Public Relations en Voorlichting.
Ze heeft 14 jaar bij Center Parcs gewerkt in de functie van Operationele- en Management ondersteuning, alsmede Co-trainer en HR-ondersteuning.

Marjolein Arps

Marjolein Arps

Eventmedewerkster

Marjolein heeft VWO en Universiteit Leiden gedaan (Managementrichting Talen en Culturen Zuid-Oost Azië en Oceanië). Ze heeft bij CBR gewerkt en is evenementenorganisator geweest bij/via NOC*NSF. Ze is heel analytisch en houdt van structuur en organiseren.