Wat we doen
En wie we zijn

Buvoo ondersteunt sinds 2009 landelijke beroepsverenigingen. Onze klanten zijn verenigingen die als community haar leden willen binden en verrijken met kennis. Onze ondersteuning richt zich op het voeren van de ledenadministratie en financiële administratie, maar gaat daarnaast veel verder. Wij moderniseren, brengen structuur en dynamiek.

Hoe doen we het?

Wij zetten de nieuwste IT-cloudsystemen in, zodat administratieve processen soepel en foutloos verlopen. Maar het blijft niet bij systemen alleen: we denken proactief mee, zien kansen en hebben sterke vernieuwingsdrang. Door creatief denken te combineren met hightech toepassingen, geven we jouw vereniging een BOOST.

Onze tools

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen

Wie zijn wij

Desiree heeft al ruim 25 jaar ervaring in management ondersteuning en ze is een expert in het veld van back- en frontoffice. Daarnaast is ze inmiddels een zeer goede gesprekspartner voor besturen en andere beleidsmakers.

 

Alex is organisatie adviseur en bij Buvoo al jaren de drijvende kracht achter de IT en digitalisering. Daarnaast ondersteunt Alex met zijn kennis ook verenigingen op het gebied van structuur en beleid. Ook wordt Alex regelmatig ingezet als projectmanager bij verschillende projecten.

Laten we kennnismaken

Wij leveren support op maat. Organiseert u trainingen, cursussen of workshops? Of heeft u behoefte aan de ondersteuning van uw backoffice door onze bureaudiensten? Wij zijn u graag van dienst!

 

Buvoo denkt met u mee over de wijze waarop wij uw vereniging of organisatie het best kunnen ondersteunen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.